SMYF medlemsmöte

Styrelsen planerar att Våren 2024 genomföra ett medlemsmöte i månaden.
Onsdagen i den tredje veckan varje månad klockan 18:00.

Vårens planerade medlemsmöten äger alltså rum följande datum:
17 Januari, 14 februari, 13 Mars, 17 april och 15 maj.
Mer information om varje möte kommer här nere.

SMYF medlemsmöte. Bilden symboliserar digitalt möte, megafon med datamus.

Medlemsmötet om godman / förvaltare 17 januari

tid: 18:00
platts: vi vårt teamsrum (digitalt)
sista anmälningsdag: måndag 14 Januari
anmäl dig via epost eller ring Anita Mäki
tema: God man och Förvaltare

Inbjudan Digital Informationskväll om God man och Förvaltare! Datum: 2024-01-17 Tid: 18.00-19.30 Plats: Via vårt teamsrum Sista anmälningsdag: 2024-01-14   Denna kväll bjuder Föreningen Synskadade med Ytterligare Funktionsnedsättningar  in medlemmar och övriga intresserade till en informationskväll om god man/förvaltarskap. Vi har bjudit in Mikael Eriksson som själv har stor erfarenhet av uppdrag som god man/förvaltare.

Han kommer att dela med sig av sina erfarenheter. Dessa frågor kommer han att ge oss svar på under kvällen:   Vad är en God man och Förvaltare? – Grundläggande förståelse av rollerna och deras betydelse. Rättigheter och Skyldigheter – Att förstå rättigheter och skyldigheter både för den som är under godmanskap/förvaltarskap och för god man/förvaltare. Processen och Ansökan – En genomgång av hur man ansöker om och hanterar godmanskap eller förvaltarskap. Innan träffen har ni som vill möjlighet att skicka in frågor direkt till Mikael som han kommer att svara på. Du kan skicka in dina frågor genom att klicka på länken nedan: https://www.smyf.se/fragor-infor-temakvallen/ Om ni föredrar att skicka in dem via epost går det även att skicka dem i ett mail till info@smyf.se Frågorna skall vara oss tillhanda senast10 januari.

Tycker ni det låter intressant och vill delta på vår informationskväll, anmäl er då senast söndagen den 14 januari genom att skicka ett mail till: info@smyf.se Information om hur man ansluter sig till Teams kommer i bekräftelsen som skickas efter att anmälningstiden gått ut. Vi ser fram emot en givande kväll tillsammans med er.   Välkomna! Hälsar styrelsen    


Medlemsmöte 14 februari

tid: 18:00
platts: vi vårt teamsrum (digitalt)
sistaanmälningsdag: måndag 11 februari
anmäl dig via epost eller ring Anita Mäki

tema: synskadehistoria

 Denna kväll kommer Vår egen Björn Afzelius i form av Jonas Pettersson till oss för att sjunger och spela smått och gott ur sin repertoar.
Under kvällen kommer vi ha ett litet quiz där man får gissa på några Björn Afzelius-låtar, den som har flest rätt vinner ett pris. Tycker du det vore trevligt att lyssna tillsammans med oss denna kväll?

Medlemsmöte om påskens traditoner13 mars

tid: 18:00
platts: vi vårt teamsrum (digitalt)
sista anmälningsdag: måndag 10 mars
anmäl dig via epost eller ring Anita Mäki
tema:
påskens traditioner

Nu är det fastetider och vi börjar närma oss påsk så tänkte vi tjuvstarta med att höra lite om våra påsktraditioner. Michael Liljequist kommer till oss och berättar om varför vi egentligen firar påsk och lite om andra traditioner i samband med påsken.
Michael Liljequist jobbar som diakoniassistent i Lagunda församling, Michael var och berättade om julen vilket var mycket uppskattat, därför tänkte vi göra en favorit i repris men denna gång om påskens firande.


Medlemsmöte 17 april

tid: 18:00
platts: vi vårt teamsrum (digitalt)
sista anmälningsdag: måndag 14 april
anmäl dig
via epost eller ring Anita Mäki
tema: Dags för musiktävling

mer info kommer!


våravslutning 15 maj

tid: 18:00-19:30
platts: vi vårt teamsrum (digitalt)
sista anmälningsdag 12 maj
anmäl dig
via epost eller ring Anita Mäki
tema:
underhållning

vårens sist medlemsmöte blir en vår avslutning med lite lättsam underhållning.


vill du läsa mer om alla SMYF aktiviteter klicka här